1.4 Mpi 2001 stops after second

  #1  
Old 05-04-2019, 09:15 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: May 2019
Posts: 1
Default 1.4 Mpi 2001 stops after second

Hello,
my Polo starts in the morning, and after seconds it dies. Rpm drops to 600-650 and it stops. Usually it makes this, when the humidity is high, and the car stopped for hours. When I start it again, everything is perfect.
I replaced the fuel pump, fuel filter, coolant sensor, spark plugs, wires, distributor, and cleaned the throttle valve, but nothing happend.
Can anybody help me? And sorry for my bad english, this isn't my mother language
 
  #2  
Old 05-05-2019, 08:01 AM
Keithuk's Avatar
Super Moderator
Join Date: Sep 2009
Location: Stoke on Trent, England
Posts: 2,189
Default

First posts normally go in introductions else you could get a free fix and we never see you again!!!

Default Welcome to Volkswagen Forum - Rules & Recommendations

You need to get your motor scanned (preferably with VAG-COM\VCDS) for any error codes logged in the ecu and post them, that will save a lot of guessing and check systems out.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
drfrank75
Volkswagen Jetta/Bora
0
06-04-2010 07:17 AM
Mr. Lee
Other Volkswagen Models
0
10-12-2008 11:09 AM
nerb08
Volkswagen Beetle
1
07-29-2008 09:53 PM
dman1178
Volkswagen Jetta/Bora
1
01-06-2008 07:40 PM
oxygenplasma
Volkswagen Polo
1
08-18-2004 05:08 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 1.4 Mpi 2001 stops after second


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.