Polo 95 Normal to FLOP :$

  #1  
Old 04-30-2014, 08:51 AM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Angry Polo 95 Normal to FLOP :$

Been driving a 95 Polo 1.0 for a week now, been running fine going up and down the motorway no problems what so ever.

As of today returned from work parked at uni and it's a lovely sunny day. I returned to car after few hours, and it wouldn't start. The lights come on like normal but but nothing at ignition not even a sound.

I have been looking around forums and I assume it could be due to being parked in the sun? Which I am not sure is right or not.

I am sure if anyone else has faced the same problem could be of any help.

Regards.
 
  #2  
Old 04-30-2014, 07:16 PM
Keithuk's Avatar
Super Moderator
Join Date: Sep 2009
Location: Stoke on Trent, England
Posts: 2,213
Default

Welcome to the forum. Name:  VWwelcome.gif
Views: 7
Size:  951 Bytes

I hope you enjoy your stay with us.

https://volkswagenforum.com/forum/ne...gnature-34185/
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mrzaima
Volkswagen Passat / CC
0
10-08-2010 02:54 AM
conamarachaos
Volkswagen Jetta/Bora
0
08-07-2009 01:41 AM
daniellev86
Volkswagen Jetta/Bora
1
07-26-2009 11:53 PM
jyeh74
Volkswagen Jetta/Bora
0
05-19-2009 07:31 PM
Gracie
Volkswagen Cabrio
0
12-02-2008 10:58 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Polo 95 Normal to FLOP :$


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.