Custom Install gone wrong!

  #1  
Old 12-12-2006, 01:28 AM
Thread Starter
Join Date: Nov 2006
Posts: 2
Default Custom Install gone wrong!

Oh CRAP!
I just installed an AVIC-N2 which is basically a fancy aftermarket deck, and now my heated seats stopped working!!

The steering wheel has volume settings, as well as functions for the cruise control. I knew the volume settings would not function but I never thought I would lose the cruise control! Besides that now the heated seats do not heat. It still illuminates correctly, but no heat...

I drive a 2001.5 passat.... any ideas?
thank you very, very much.
 
  #2  
Old 12-29-2006, 02:52 AM
Join Date: Dec 2006
Posts: 2
Default RE: Custom Install gone wrong!

I am about to intall almost the same deck. eclipse avn6600 and could use some help here?
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
ratter42
Volkswagen Jetta/Bora
0
06-23-2007 02:29 PM
Buellxb
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
0
05-05-2007 05:21 PM
jord_pug106
Volkswagen Golf
0
03-19-2007 04:47 PM
eurodynamics inc
PRIVATE For Sale / Trade Classifieds
1
06-28-2006 04:59 AM
Eddyspeeder
Volkswagen Polo
4
06-20-2006 04:50 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Custom Install gone wrong!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.