fan doesn't engage

  #1  
Old 04-10-2015, 01:21 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2015
Posts: 2
Default fan doesn't engage

I have a 1999 gti and the fan doesn't engage and am looking for reasons why. I was thinking a sensor might be bad but just want to see if any of you would know why
 
  #2  
Old 04-10-2015, 07:00 PM
Keithuk's Avatar
Super Moderator
Join Date: Sep 2009
Location: Stoke on Trent, England
Posts: 2,243
Default

Welcome to the forum. Name:  VWwelcome.gif
Views: 10
Size:  951 Bytes

There could be many reasons. You need to get your motor scanned (preferably with VAG-COM\VCDS) for any error codes logged in the ecu and post them, that will save a lot of guessing.

https://volkswagenforum.com/forum/ne...gnature-34185/
 
  #3  
Old 04-10-2015, 10:32 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Apr 2015
Posts: 2
Default

Originally Posted by Keithuk View Post
Welcome to the forum.

There could be many reasons. You need to get your motor scanned (preferably with VAG-COM\VCDS) for any error codes logged in the ecu and post them, that will save a lot of guessing.

https://volkswagenforum.com/forum/ne...gnature-34185/
I'll start there and let you know.
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
JC316
Volkswagen Golf
2
07-07-2010 07:45 PM
Odins Les Paul
Volkswagen Jetta/Bora
0
02-09-2010 08:21 PM
epl
Volkswagen Passat / CC
1
12-01-2008 09:37 AM
gbtr6
Volkswagen Passat / CC
3
10-19-2006 10:01 PM
racingsnake
Volkswagen Golf
1
01-17-2006 10:12 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: fan doesn't engage


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.